Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A női köntös kiválasztásának szabályai

A női köntös kiválasztásának szabályai


női köntös

Vásárlásnál több tényezőt is figyelembe kell vennünk, főleg bizonyos ruhadaraboknál. A női köntös közvetlenül a testünkkel érintkezik, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagot választunk. A pamut könnyű, puha természetes anyag, tökéletes nyárra, akár alváshoz is.

Jól használható egészségügyi intézményekben is, így biztos darabnak számít. A szatén fényes, puha tapintású anyag, egy kicsit a selyemre hasonlít, de valójában pamut és poliészter keveréke. Leginkább hálószobai köntösök készülnek belőle, így otthoni használathoz ajánljuk. Ezután jön a frottír, ami jó nedvszívó képességgel bír, ezért a wellness központokban fogunk vele találkozni, hiszen fürdőköpenyek és fürdőköntösök alapanyaga.

Ha pedig téli estére keresünk női köntöst, akkor a wellsoft a legjobb megoldás. Ebből a puha anyagból készülnek a téli estékre való köntösök, amik könnyen kezelhetőek, kellemes tapintásúak és nagyon strapabíróak. Emellett kedvünkre válogathatunk a színek és minták között is, így mindenki megtalálja a kedvencét.