Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A Samsonite kabinbőrönd tökéletesen illeszkedik

A Samsonite kabinbőrönd tökéletesen illeszkedik


Samsonite kabinbőrönd

Az utóbbi időben igencsak jellemző volt a légitársaságokra, hogy folyamatosan változtatják a repülőre ingyenesen felvihető poggyász méretét. Ez nemcsak bosszantó, de ha nem kísérjük figyelemmel, akkor még plusz költséggel is járhat. Szerencsére vannak olyan gyártók, akik folyamatosan követik a változásokat, így jöhetett létre a Samsonite kabinbőrönd.

Ez a modell tökéletesen illeszkedik a legtöbb légitársaság szabályozásához, így egész biztosan nem fordulhat elő az, hogy plusz díjat kell fizetni vagy rosszabb esetben még fel is kell adni. Ha most azt gondolja, hogy biztosan csak egy-két stílusú Samsonite kabinbőröndöt lehet csak vásárolni, akkor nagyon téved, hiszen a kínálat igen nagy.

Sőt, a gyártók még a kicsikre is gondoltak és unikornisos, báránykás, de még a klasszikus Disney kedvenc, a Dumbo kiselefánttal ellátott darabok szintén elérhetőek. A Samsonite kabinbőrönd tökéletes védelmet biztosít a benne lévő holmiknak és nagyon praktikusan több zseb is ki lett rajta alakítva kívül és belül.