Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az esküvőre DJ felkérése divatos

Az esküvőre DJ felkérése divatosSokan kérnek fel az esküvőre DJ-t

Sokan kérnek fel az esküvőre DJ-t

Néhány évvel, évtizeddel ezelőtt természetes dolog volt az, hogy az esküvőkön az adott településen vagy egy közeliben működő zenekart kértek fel a vendégek mulattatására. Ma már ez inkább a falvakban van így, de ott sem mindenütt, a városi szokás pedig egyre eltérőbb kezd lenni.

Igen felkapottá vált az esküvőre DJ, aki a legújabb zenéket profin keveri. Persze a profi lemezlovasok nemcsak az új slágerekben jártasak, hanem ismerik a régi számokat is, amelyekre a mai 40-50-es, vagy éppen 60-70-es korosztály is lelkesen tud bulizni, miközben felelevenednek bennük a fiatal éveik. Természetesen nem mindegy, hogy az esküvőre DJ miként kerül kiválasztásra, hiszen ez egy igen kedvelt szakma, így sokan állnak be a soraikba és korántsem biztos, hogy mindegyik egyformán jó bulit tud összehozni.

Ha valaki úgy dönt, az esküvőre DJ lesz hivatalos, akkor fontos, hogy előtte bizonyosodjon meg arról, akit választani fog, az a csapatával olyan légkört tud kerekíteni, amiben mind az ifjú pár, mind a násznép tagjai jól fogják érezni magukat.