Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az eszterga szerviz esztétikai felújítást is magába foglal

Az eszterga szerviz esztétikai felújítást is magába foglal


Ipari gépek javítása

Az ezermesterek egyik legközkedveltebb eszköze az eszterga, ami a finom hengeres felületek megmunkálására alkalmas berendezés. A szóban forgó gépnek számos típusa van, a funkció és az egyéni műszaki jellemzők vonatkozásában, így megkülönböztetünk csúcs-, karusszel-, automata-, fejpad- és hosszesztergát. Persze az esztergát nemcsak az ügyes mesteremberek, de a nagyipari dolgozók is használják, így nem csoda, ha az előbb-utóbb meghibásodik.

Amennyiben az eszterga szerviz kérdése foglalkoztatja, érdemes észben tartani, hogy a gyors problémamegoldás aranyat ér. Ha az említett gép sokáig a parkoló pályán hever, addig a munka sem megy az előre betervezett ütemben. A sokat tapasztalt mestereket foglalkoztató Teac-mechanika szerencsére az ország bármelyik településére vállal kiszállást, a javítási időt szerződésben vállalja, az elvégzett munkára pedig 6 hónap garanciát ad. Az eszterga szerviz pontos körülménye az előre egyeztetett személyes találkozó keretein belül körvonalazódik.

Ha a céghez kilátogató szerelő úgy látja, hogy az elhasználódott eszterga alkatrészeit meg lehet javítani, illetve ki lehet cserélni, éljen a lehetőséggel, hiszen nem biztos, hogy egy új gép is beváltja a hozzá fűzött reményeket! Az, hogy indokolt-e az ipari gépek javítása, érdemes a szakértőre bízni, hiszen ő, a már meglévő többéves tapasztalatával okosan mérlegeli a helyzetet és reális képet lát arról, hogy érdemes belevágni a szervizbe, esetleg már elkerülhetetlen maga a csere.

Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a gép hibátlanul működik, viszont az egyre szélesebb spektrumon mozgó megrendelői követelmények annak modernizálást teszik célszerűvé. A Teac-mechanika segítségével ez is megoldható, hiszen a gárda az ipari gépek javítása mellett, vállalja azok korszerűsítését is, így az innovatív útmérőkkel felszerelt többéves eszterga is ugyanolyan precízen fog dolgozni, mint az, ami most került le frissen a gyártósorokról. Sőt, ha úgy látja célszerűnek, a gépek esztétikai felújítását is igényelheti.