Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Az olajradiátorok kifejezetten praktikusak

Az olajradiátorok kifejezetten praktikusak


olajradiátorok

Ha szereted a gyors és egyszerű megoldásokat, akkor válaszd a termékek egyikét! Az olajradiátorok a legrégebbi és leginkább elterjedt fűtési eszközök közé tartoznak. Rendkívül hamar képesek felfűteni a helyiségeket.

A működési elvüket tekintve azt kell tudni, hogy a bennük található szilikonolajat az elektromos áram melegíti fel. Könnyen kezelhetőek és a beszerelésük nem jár plusz költséggel. Nagyon sokan a mobilitásuk miatt választják. A könnyű súlyuknak köszönhetően, gépkocsiban egyszerűen szállíthatóak. Az olajradiátorok helyiségen belül is könnyen mozgathatóak, hiszen görgőkkel vannak felszerelve. Az üzembe helyezésükhöz nem szükséges szakértelem. Ha az alapterületet megszorzod a magassággal, akkor könnyen kiszámolhatod, hogy mekkora teljesítményű berendezésre lesz szükséged.

Mivel termosztát található bennük, ezért ha elérik a beállított hőfokot, akkor kikapcsolnak. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy az olajradiátorok közepes vagy alacsony fokozaton sokkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint maximumra állítva.