Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A Cross kerékpár rendkívül sokoldalú

A Cross kerékpár rendkívül sokoldalúCross kerékpár

Azoknak, akik imádják a szabadidejüket a természetben tölteni, a kiváló és jó minőségű kerékpár beszerzése biztosan rajta van a kívánságlistájukon. A Cross kerékpár töretlen népszerűségnek örvend már több évtizede és ez egyáltalán nem véletlen. A szóban forgó kétkerekű roppant praktikus, hiszen elindulhatunk vele a hétvégi kirándulásra, terepre, illetve a munkahelyre vagy az iskolába.

Nagyon strapabíró és időálló. A Cross kerékpár nemcsak sportos, de könnyed is, így minden élethelyzetben a maximumot nyújtja. Komfortos kialakítása hasonlít a túrakerékpárhoz, míg az alkatrészek nagyjából megegyeznek MTB típussal.

Az állítható kormányszár és az igény szerint emelhető kormány azért felel, hogy mindenki a saját ízlése szerint, testre szabva tudja élvezni a Cross kerékpár révén a kilométereket. A bringának semmi sem akadály, hiszen éppen olyan jól megállja a helyét a sima utakon, mint a nehéz terepeken, illetve természetesen a városban is. Az akár 100 km után is kényelmes bicaj hamar a kedvencévé válik majd.