Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Csersavas ízű Gusto pálinka

Csersavas ízű Gusto pálinkaGusto pálinka

Pálinkás jó reggelt! Vidám, boldog családok otthonában gyakran elhangzott ez a reggeli köszöntés. Persze akkor még a drága édesapa, a saját maga főzte pálinkát kínálta, ma viszont már meg kell vásárolnunk ezt a nedűt.

Ezen ital kedvelői szerint, igen finom a Gusto pálinka, ami többféle ízben kapható a palinkam.hu webáruházban. Mindenféle gyümölcsből készítik, úgyhogy ajándékba is tökéletes, mert mindegyik férfi örül egy üveg ízletes pálinkának. A karakteres, nehéz illatú és ízű párlatokat különböző anyagú fákból készült hordókban érlelik a gyártók. A tölgyfából készült hordó például markánsan kemény, csersavas ízt és óarany színt ad a pálinkának.

Hasonló módon tárolják és érlelik a webáruház választékában megtalálható Cserszegifűszeres Gusto szőlőpálinkát is, ami 57 fokos. Ez a fajta Gusto pálinka tökéletes ajándéknak és bár félliteres üvegben vásárolható meg, minden bizonnyal sokáig lesz belőle, mert ebből nagyon kevés is elég. Azt mondják, a pálinka gyomorbántalmakra is jó, tehát tartson otthon Ön is ebből!