Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Csúszásgátlós és meleg Star Wars papucs

Csúszásgátlós és meleg Star Wars papucs


Star Wars papucs

A televíziózás mindig nagy élmény volt és teljesen érthető, hogy bizonyos filmek, amelyek megjelenési idejükben kuriózumoknak számítottak, belopták magukat az emberek szívébe. De a plakátoknál nem állt meg a sor, hiszen rengeteg ereklye született belőlük, amelyeknek jelentős részét akár a hétköznapokban is fel lehet használni. Éppen ilyen a nagyon kényelmes Star Wars papucs.

Ha reggelente fázik a lábunk vagy nem szeretünk a hideg érzetet keltő laminált szalagparkettán mezítláb sétálni, akkor most összeköthetjük a rajongásunk a mindennapi tárgyak használatával. A Star Wars papucs kiváló lehetőséget kínál erre és közben melegen tart, valamint a csúszásgátló kialakítása mentén még segít a balesetek elkerülésében.

Yoda és R2-D2 típus között választhatunk a lifetrend.hu kínálatában. Anyagukat tekintve ezek a lábbelik 100 % poliészterből készülnek, viszont ez a komponens nagyon tartóssá teszi a holmikat. A Star Wars papucs tökéletes ajándéknak számít, de a pontos méretre érdemes figyelni, ha már beledugja valaki a lábát, akkor illeszkedjen abba megfelelően.