Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Diavetítő az egyszerű, de nagyszerű játék

Diavetítő az egyszerű, de nagyszerű játékDiavetítő készülék

Diavetítő készülék

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy bár a mai gyermekeknek már több tucat játéka van, amelyek különbnél-különb trükkökre képesek és a legújabb technológiákkal vannak felvértezve, ők mégis néha egy végtelenül egyszerű tárggyal sokkal jobban lefoglalják magukat.

Miért lehet ez? Talán, mert az egyszerűbb dolgok több fantáziát igényelnek. Vegyük például az újra népszerű diavetítő készülékeket! Nem egy bonyolult, számítógép vezérelte, elektromos áramot igénylő dologról van szó és mégsem tűnt el még a piacról.

Pedig mesét már számtalan formában és rengeteg készüléken nézhetnek a kicsik, szinkronnal, 3D-ben, sőt, már 9D-ben is, de a diavetítő szolgáltatta egyszerű, hangnélküli, feliratos, képkockákból álló mesék és történetek egészen más élményt nyújtanak.

Kreativitást és fejlett képzelőerőt követelnek, hogy a képkockák történetté olvadjanak össze, amihez a csemetéknek a szülők, az olvasni tudóknak saját maguk adnak hangot. A diavetítő hihetetlen szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amely által egy kis időre kiszabadulhatnak a modern világból és valódi értékekre figyelhetnek oda.