Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Gimnasztikai labda edzéshez, gyógytornához

Gimnasztikai labda edzéshez, gyógytornáhozGimnasztikai labda

Az ugráló labdát bizonyára mindenki ismeri, ha máshonnan nem is, legalább a játszóházakból, különféle gyerekeseményekről, ahol a kicsik óriási mosollyal az arcukon pattognak a nagyméretű, színes gömbökön. Azonban tudni kell, hogy gimnasztikai labda néven is ismert eszköz edzéshez és gyógytornához is alkalmazható, ugyanis rengetegféle erősítő gyakorlat elvégzését teszi lehetővé.

Sőt, a gerincet is tehermentesíti, így mozgásszervi megbetegedések esetén is nagyon jó szolgálatot tesz. Ha szeretné kipróbálni, akár otthoni testmozgáshoz, akár intenzív edzéshez vagy valamilyen sérülés utáni regenerálódáshoz, akkor a TheraBand sporteszközöket forgalmazó webáruházban bátran válogathat.

Itt a gimnasztikai labda is ugyanolyan magas minőséget képvisel, mint bármelyik másik termék és többféle változatban, méretben, illetve színben is kapható. Sőt, ha nincs ötlete, illetve nem segít senki, hogy miként használhatná, akkor a gimnasztikai labda mellé egy DVD-t is kérhet, amin egészen részletekbe menően mutatnak be különféle gyakorlatokat.