Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Kemoterápiás paróka a gyógyulás ideje alatt

Kemoterápiás paróka a gyógyulás ideje alatt


kemoterápiás paróka

A kemoterápia a legtöbb esetben sajnos jelentős hajhullással, hajveszteséggel jár. A kezelésnek ezt az ideiglenes mellékhatását azonban egy kemoterápiás paróka remekül palástolja. A gyógyulás szempontjából nagyon fontos, hogy a hölgyek továbbra is teljes értékű nőnek érezhessék magukat. A hajvesztés bizony nagyon sokakat érint drámaian, hiszen a dús és egészséges tincsek hozzájárulnak a nőies megjelenéshez.

A Rose Hair Stúdió kiemelt helyet szentel a kínálatában a természetes hatású kemoterápiás paróka modelleknek. A parókák szintetikus és 100%-ig természetes hajból készült változatban is elérhetőek. Tökéletesen igazodnak a fej méretéhez és formájához, a fej hőjének a segítségével.

Mivel a belső részük bőrbarát és légáteresztő, kifejezetten kellemes viseletet biztosítanak. A kemoterápiás paróka típusok megtekinthetőek a szalon weboldalán is, a rosehairstudio.hu címen. Itt a hölgyeknek lehetőségük van még azelőtt felmérni a kínálatot és kiválasztani a tetszőleges modellt, mielőtt ellátogatnának a stúdióba.