Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Kerékpárszállítóval sehol sem kell lemondania a tekerésről

Kerékpárszállítóval sehol sem kell lemondania a tekerésről


kerékpárszállító

Akármennyi biciklije van, biztonságos módon kell tárolnia és fuvaroznia azokat. Így megelőzheti azok szükségtelen elhasználódását. Ugyanakkor nagyobb eséllyel veszi elő a kétkerekűjét és tervez új kalandokat, ha van egy egyszerű módja annak, hogy elvigye otthonról a felfedezni kívánt helyekre.

Pont ebben segít a kerékpárszállító. Azzal, hogy a biciklit fel tudja szerelni az autó külső oldalára, a lehetőségek világa nyílik meg az új helyeknek, amelyeket kétkeréken felfedezhet. A modellek közötti választás attól függ, hogy hány kerékpárja van és milyen típusú autóval rendelkezik. A tetőre szerelhető kerékpárszállítókat általában csak egyetlen bicaj szállítására tervezték. A hátulra szerelhető megoldások viszont általában 2-3 kerékpár elhelyezésére is alkalmasak.

Ezek azonban megakadályozhatják, hogy hozzáférjen az autó csomagtartójához. A legjobb módja annak, hogy megtalálja a tökéletes kerékpárszállítót, ha a bikelife.hu széles választékunkban vásárol. Élvezze a gyors és kényelmes szolgáltatásainkat!