Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A Fisher klíma minden tekintetben előnyös

A Fisher klíma minden tekintetben előnyös


Fisher klíma

A berendezés szinte minden igényt képes kielégíteni. A Fisher klíma gyártásakor óriási hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne kizárólag alapfunkciók tekintetében teljesítsen, hanem extrákkal is fel legyen szerelve. Az inverteres technológiának hála, a légkondicionáló akár 30-40 % kevesebb energiát fogyaszthat, mint a hagyományos társai, így a költségek jelentősen csökkennek.

Számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például a memóriájában fellelhető egyéni beállítások, az éjszakai mód, az áramkimaradásokat követő automatikus újraindulás, vagy a turbó üzemmód. A Fisher klíma speciális szűrővel van ellátva, ezért az elavult berendezésekkel szemben használhatják asztmások, ekcémások és allergiások.

A Silver lon filter nem fújja szét a térben a kórokozókat, hanem megköti és elpusztítja azokat. Lényegében fertőtleníti a levegőt, ezáltal védi Önt és családját a betegségektől. A Fisher klíma párátlanító funkcióval is fel van szerelve, így képes beállítani az ideális páratartalmat anélkül, hogy a hőmérséklet érezhetően változna.