Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Kövessük nyomon a Black Friday alakulását!

Kövessük nyomon a Black Friday alakulását!


Black Friday

Black Friday

Black Friday

A modern kor gazdaságát az mozgatja, hogy az emberek folyamatosan vásárolnak mindenféle termékeket. Amennyiben ez a tendencia elkezdene csökkeni, akkor azonnal hatalmas problémák jelennének meg az eladó szektorokban és ez kifejtené hatást a teljes rendszerre, ami összeomlással fenyegetne. A fogyasztást ezért igyekeznek mindenáron ösztönözni és fokozni az üzletágak. Erre szolgál bizonyos módon a népszerű Black Friday esemény is.

Az eredetileg Amerikából induló szokás gyorsan begyűrűzött az öreg kontinensre és ma már hatalmas népszerűségnek örvend. Számos cég ajánl ilyenkor hatalmas kedvezményeket a termékeire. A Black Friday szülőotthonában, hivatalosan a hálaadás utáni első péntekre esik, ami idén november 29-ke.

Magyarországon és a környező vidékeken, gyakran ez kitolódik több napra, hogy minél nagyobb érdeklődésnek adjanak hangot és fokozzák a vásárlási kedvet. Ha már most várjuk a Black Friday kínálta leárazásokat, akkor kövessük folyamatosan nyomon a történéseket a fullblackfriday.hu weboldalon, hogy biztosan ne maradjunk le semmiről!