Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Mi szól az infraszauna mellett?

Mi szól az infraszauna mellett?Infraszauna

Gondoljon csak bele, mi is eshet jobban egy stresszes munkanap után, mint a jól megérdemelt pihenés és felhőtlen kikapcsolódás! Ugye jól hangzik? Valósítsa meg az álmait az infraszauna segítségével! Az említett termék több viszonylatban is különbözik a hagyományos társától, sőt, elmondhatjuk, hogy az egyetlen, ami azonos bennük, a méregtelenítő funkciójuk.

A két szauna működési elve azonban gyökeresen különbözik, hiszen míg a finn típus a vizes felöntés elvén működik, addig az infraszauna a szükséges izzadást az infrasugarak bőrünk alá juttatásával éri el.

Azt, hogy jobb-e az egyik módszer a másiknál, nagyon nehéz megválaszolni, hiszen egyéntől függ, de az is igaz, hogy az infraszaunát szélesebb körben élvezhetik a felhasználók, hiszen a fullasztó pára hiányának köszönhetően, a légzőszervi rendellenességben szenvedők sem fognak majd megfulladni pár bent eltöltött perc után.

Akár a tradicionális típus, akár az infraszauna mellett teszi le a szavazatát, a szauna webshop kínálatában garantáltan nem fog csalódni!