Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Minden konyhában jól jön egy tepsi fedővel

Minden konyhában jól jön egy tepsi fedővel


tepsi fedővel

A karrierista családanyának, a rutinos nagymamának és a kezdő szakácsnak is sokat tud segíteni a főzésben egy jól felszerelt konyha. Például, ha a sütőben készítene tepsis húst zöldségekkel, mindenképp érdemes beszerezni egy fedővel ellátott hőálló edényt. Egy tepsi fedővel jó szolgálatot tesz, a hús hamar megpárolódik benne, a zöldségek pedig igazán finomra sülnek.

Kevés olaj használatával, végül is a saját gőzében készül el az ebéd vagy a vacsora, anélkül, hogy kiszáradna. Ráadásul nagyon egészséges, akár a diétába is beépíthető egy ilyen fogás. A tepsi fedővel használva megspórolja az alufóliát, amit eddig használ a hús és a zöldség beburkolására. Webáruházunkban egyaránt talál alacsony vagy magas változatokat.

A tepsi fedővel együtt mosogatógépben is mosható, megfelelő pasztillával vagy tablettával. Ha kézzel mosogat, figyeljen oda, hogy bevonatát ne sértse fel fémes tisztítóeszközökkel, ugyanis ronthat a tepsi minőségén. Háziasszonyoknak remek ajándék is lehet karácsony vagy születésnap alkalmával, de akár a többi edény is, ami megtalálható cégünk honlapján.