Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Önálló formatervezésű felvarró készítés

Önálló formatervezésű felvarró készítés


felvarró készítés

felvarró készítés

Felvarró készítés

Egyedi módon szeretné népszerűsíteni a vállalatát vagy esetleg a csapatát? Egy nagyon különleges lehetőség erre a célra a sajátos tervezésű felvarró készítés, ami pólókra, sapkákra és bármilyen ruhaneműre egyaránt könnyűszerrel felvihető. Olyan esetekben kerül sor a matricák készítésére, amikor a szövet, amiből a ruhanemű készül, nem alkalmas a hímzésre.

Ebben az esetben egy külön anyagra tervezik és tépőzár vagy varrás segítségével egyszerűen ráilleszthető bármilyen ruhadarabra. Leggyakrabban sportegyesületek, iskolák, óvodák és különféle csoportok megrendeléseire készülnek. Számtalan változata létezik, színben és formában sokféle verzió elérhető. A logó készítését hímző gépekkel végzik, de ennek ellenére aprólékosságot és nagy odafigyelést igényel a pontos és alapos munka érdekében.

A felvarró készítés esetében a méret és a minta összetettsége nem jelent akadályt. Egy matrica elkészítése kevesebb anyagi befektetést igényel és a tépőzárral ellátott darabok bármelyik ruhadarabra nehézség nélkül ráilleszthető.