Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Pár mondatban a Cube kerékpárról

Pár mondatban a Cube kerékpárról


Cube kerékpár

Akinek volt már sok bringája, vagy esetleg most kezdett el nézelődni, mert egy újat szeretne, biztosan megismerkedett már a Cube márkával. Ez a brand a hegyi terepre gyártott Cube kerékpár fajtákkal vált ismertté igazán rövid időn belül. A siker titka természetesen a kifogástalan nívó, a reális ár, a megbízhatóság és időtálló jelleg.

A Cube kerékpár egy német bicaj, ezért nem is lephet meg senkit, hogy a fent említett jó tulajdonságok kétszeresen is igazak. Az MTB modellek mellett ez országúti, gyermek, túra, és városi bicajokat is gyárt. A Cube kerékpár az egyik legjobb ár-érték arányú kétkerekű a piacon.

A vállalkozás mindig is a legfontosabb feladatának tartotta azt, hogy a felhasználói célcsoportnak és a felhasználási módnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket és előre mutató megoldásokat alkalmazza a bringáin.

Erre jó példa, hogy amikor kész a prototípus Cube kerékpár, akkor azt a szakemberek temérdek tesztnek vetik alá, megannyi helyzetben, terepen. Ha a bicaj átment a teszteken és minden téren jól teljesített, csakis akkor veszi kezdetét a sorozat gyártása.