Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség,Webshop A sokoldalúan finom vörös áfonya

A sokoldalúan finom vörös áfonyaVörös áfonya

Az egészségtudatos életmódra már egészen kicsi kortól kell tanítani a gyerekeket. A chips-ek, snacks-ek, bolti kekszek helyett, olykor a rágcsa tálba vörös áfonya is kerülhet.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a szülők táplálkozása döntő hatással bír a gyermekekre. Ezért érdemes jó példát mutatni nekik mindig. Friss áfonya nem mindig kapható, azonban az aszalt gyümölcs is kiválóan megőrzi a nagyszerű tulajdonságait.

A finom, savanykás ízű gyümölcs nemcsak nassolnivalóként fogyasztható, mert a zabpehelyhez adva reggelinek is kiváló. A vörös áfonya roppant gazdag vitaminokban, ugyanakkor kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink és mangán, foszfor is van benne.

Erősíti az immunrendszert, méregtelenítő, sejtregeneráló, flavonoid tartalma miatt érvédő hatású. A vörös áfonya nagy kiszerelésben is olcsón megvásárolható a bulkshop.hu online boltból. Fogyassza nyersen, aszalva, süteményekben, müzlikben! Nagyon sokrétű a felhasználása, hiszen kompót, puding, lekvár, dzsem, mártások, édes rizs készíthető belőle.