Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A gyerekülés használata nem opció

A gyerekülés használata nem opció


gyerekülés

A gyermekek jelentik a jövőt, ezt pedig mindenféleképpen meg kell védeni. Ezért öltöztetjük fel őket, amikor hideg van, ezért visszük őket orvoshoz, amikor betegek és ezért döntünk a gyerekülés használata mellett, amikor utazunk.

Amíg a kicsik nem képesek az önálló döntések meghozatalára, addig a szülőkre hárul ez a felelősség. Azonban ezek a döntések nem az első tanítási napon kezdődnek, nem is a továbbtanulás megválasztásakor, hanem a fogantatás pillanatában.

A terhes nő minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a hasában bujkáló életet megvédje, de ez a születés pillanatában is folytatódik, mondhatni fokozódik. Pont ezért nem szabad megfeledkezni az utazásokról, amelyek megkönnyítésére egyre több anyuka használ gépkocsit.

Amíg a sarki boltba elegendő a babakocsi használata, addig az autókban kötelező gyerekülésről gondoskodni, mivel ezáltal biztosítjuk a kisebbek biztonságát. Vásárlás előtt érdemes utánajárni a választható modelleknek és az elvárásainkhoz legtökéletesebben igazodót választani.