Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A levegő tisztító egyszerű megoldás

A levegő tisztító egyszerű megoldás


levegő tisztító

A zsúfolt városok, a szennyezett levegőjű utcák és az ipari vállalkozások közelében lévő otthonoknál senki sem garantálja, hogy az utcáról a házba belépve tiszta levegő fogadja a lakókat. Ezért a rendszeres szellőztetés mellett, logikus lépés a levegő tisztító felszerelése.

A levegő megtisztítása a portól és az allergiában szenvedőknek legmegfelelőbb légszűrő kiválasztása, egyike a leggyakrabban feltett kérdéseknek. Ez megerősíti azt a tényt, hogy az emberek mennyire érdekeltek az életminőségük javításában. A levegő tisztítókban található szűrőket a nemzetközi osztályozás szerint három hatékonysági osztályba soroljuk: durva és finom tisztítási fok, valamint nagy hatékonyságú tisztítás (HEPA).

A HEPA szűrő nagy hatékonyságú részecske megtartó filterei megkötik a 0,03 mikronnál nagyobb mikrorészecskék közel 100%-át. Ezeket tekintik a legígéretesebb és a legátfogóbb modelleknek. Az ilyen szűrőkkel ellátott levegő tisztító a leginkább megfelelő berendezés mind a lakó-, mind az irodaépületekben, valamint orvosi intézményekben egyaránt.