Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A pompom feldobja a ruhadarabokat

A pompom feldobja a ruhadarabokat


pompom

Vannak olyan kiegészítők, amelyekkel a ruhadarabok megújíthatóak. A pompom pontosan erre a célra szolgál. Kész formában is beszerezheted, viszont, ha közel állnak hozzád a kézműves tevékenységek, akkor bátran belevághatsz az elkészítésébe. A kivitelezéshez néhány eszközre szükséged lesz.

Az olló, a ceruza, a kartonlap és a fonal biztosan fellelhető a készletedben. A folyamat nagyon egyszerű, ami azt jelenti, hogy semmilyen tudást nem igényel. Az első dolog, amit meg kell tenned nem más, mint a mérések elvégzése. Minél színesebb szálakból készül a pompom, annál különlegesebb lesz. A szálakat az előzőleg kivágott kartonlapra kell tekerned. Tudnod kell, hogy minél vastagabb a gombolyag, annál nagyobb lesz a kiegészítő.

Ezután annyit kell tenned, hogy a fonalakat összekötöd, nehogy szétessenek a szálak. Az utolsó feladat nem más, mint a körbevágás. A minőségi szálakból álló pompom hosszútávon megőrzi eredeti külsejét. Tökéletes választás lehet sapka, sál, pulóver, kesztyű díszítésére. A fixálásához nem lesz másra szükséged, mint tűre és cérnára.