Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az egyik legkülönlegesebb esküvői helyszín Pest megyében

Az egyik legkülönlegesebb esküvői helyszín Pest megyében


esküvői helyszín

Minden fontos családi esemény, főképpen az esküvő esetében különlegesen szép helyszínt szeretnénk választani, hiszen a legtöbb ember csak egyszer köt házasságot életében. Erre a nagy alkalomra érdemes egy városhoz nem messze lévő, természet-közeli hely mellett dönteni, mint amilyen például a Fenyőharaszt Kastélyszálló. Igazán megérnek egy pillantást az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon látható képek.

Ezek ugyanis hűen tükrözik, megmutatják a gyönyörű kertet, a parkot, magát a kastélyszállót, gyakorlatilag mindent meg lehet tekinteni, amire számíthatunk mi is, ha ezt a helyszínt választjuk. Az első fotó egy kellemes szabadtéri polgári esküvőt illusztrál, csodálatos zöld környezetben, fák árnyékában, szépen kidíszítve. Majd a gyönyörűen dekorált, megterített asztalokat láthatjuk, ahol a násznép elfogyasztja az ünnepi vacsorát, de nem akárhol, hanem kültéren, egy díszes partisátor alatt.

Ha a fiatal pár úgy szeretné, akkor tarthatják az esküvői szertartást az erdőben is, ami teljességgel különleges környezet. Amint tudjuk, a legtöbb esküvőn az egész násznép elkíséri a fiatalokat egy közeli parkba a fotózás kedvéért. Nos, a Fenyőharaszt Kastélyszállóból sehová nem kell menni, mert a varázslatos szépségű parkban igazán élethű fényképek készíthetőek. A kreatív fotózás gyönyörű eredményt hoz. A helyszín tehát szemet kápráztató, a városi meghívottaknak valóságos csoda.

A szolgáltatások szempontjából szintén remek döntés ez a helyszín, hiszen teljes esküvőszervezés áll az igénylők rendelkezésére. A lakodalomra meghívott vendégeknek kényelmes szállást is lehet foglalni, akik igénybe vehetik a wellness szolgáltatásokat. Azoknak a pároknak, akik a Fenyőharaszt Kastélyszálló mellett döntenek, semmivel nem kell foglalkozniuk, ha nem akarnak, mindössze megrendelni az igényelt szolgáltatásokat. Érdemes itt megtartani az esküvőt, ha szeretnénk, hogy a vendégeknek is életre szóló élmény legyen a mi nagy napunk. Mesés környezetben élhetjük át velük ezt az egész életünket meghatározó eseményt.