Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Az elektromos látványkandalló díszítőelem és fűtőtest egyben

Az elektromos látványkandalló díszítőelem és fűtőtest egyben


látványkandalló

A Technical vállalat saját tervezésű és gyártású kandallók forgalmazásával foglalkozik. Kínálatukban a hagyományos, szilárd tüzelőanyaggal működő típusok mellett, számos elektromos látványkandalló is várja az érdeklődőket. Ezek a berendezések igen kellemes hangulatot teremtenek az otthonokban, emellett fűtésre is alkalmasak.

Találhatóak beépíthető és falra szerelhető modellek is ebben a termékkategóriában. A minőségi látványkandalló azonnal magára irányítja a figyelmet és kiváló a hőleadási képessége is. Az üzemeltetése igen költséghatékony, a készülék alacsony fogyasztású és ősztől tavaszig igen jó szolgálatot tud tenni, de a nyári estéken is élvezhető a virtuális lángok látványa, a fűtés kikapcsolása mellett.

A beszerzési költsége is kedvező. A falra szerelhető változat gyakorlatilag bárhol elhelyezhető, a beépített esetében már meg kell gondolni, hová fog kerülni a látványkandalló és szükséges a megfelelő burkolat kialakítása is, ami még inkább ki fogja emelni az esztétikai szempontot.