Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Bőrradír, az alapvető kozmetikum

Bőrradír, az alapvető kozmetikumTápláló bőrradír

Tápláló bőrradír

Az elhalt hámsejtek eltávolítása fontos szerepet játszik a bőrápolásban, hiszen egyrészt rontja az összképet, hogy a bőr felszíne száraz és hámlik, másrészt pedig hiába kenünk magunkra bármilyen kozmetikumokat, mert alig tudnak áthatolni ezeken a rétegeken, így hatni sem tudnak megfelelően.

Ezért a tápláló bőrradír minden otthoni kozmetikum szettbe szükséges, amivel egyszerre mondhatunk búcsút az élettelen bőrrétegnek és ápolhatjuk mélyrehatóan a bőrünket.

Vagyis egyszerű módja a gyors és hatékony bőrápolásnak, ami több funkciót is képes ellátni.A bőrradír érdes anyagának bemasszírozásával, a hatóanyagok sokkal mélyebbre tudnak jutni, mintha csak finoman felkennénk a külső rétegre.

Azonban jó figyelembe venni, hogy mint minden más kozmetikum esetében, bőrradír választáskor is érdemes a természetes összetevők mellett dönteni, hiszen ezen alapanyagokra sokkal jobban reagál a bőr és sokkal ritkábban fordul elő irritáció, allergia vagy ekcéma is. Ha ilyen termékre vágyik, látogasson el a sarabeauty.hu weboldalra és ismerje meg a natúr alapanyagok kiváló hatásait!