Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Egyediséget kínál a mágneses festék

Egyediséget kínál a mágneses festék


mágneses festék

mágneses festék

Mágneses festék

Otthonunkat nagyon egyedivé varázsolhatjuk bizonyos készítmények alkalmazásával. Ha szeretnénk valami különlegeset alkotni, akkor mindenképpen adjunk egy esélyt a mágneses festék változatnak, ami egyszerűen fantasztikus, hogy mikre képes. Az elnevezés teljesen magáért beszél. Egy olyan felületet hozhatunk létre általa, amit a későbbiekben sokoldalú módon használhatunk.

Már nemcsak a hűtő ajtajára tehetünk ki üzeneteket, képeket a megszokott rögzítési módszerrel, hanem a lakásban bárhová, ahol a mágneses festék kerül alkalmazásra. Jóformán ugyanúgy vihető fel, mint a megszokott kivitelek, de kínál egy pluszt, amit érdemes kihasználni. Az óvodákban, iskolákban remek pedagógiai eszköznek minősül, mert olcsón állítható elő egy nagyméretű információközlésre alkalmas felület.

A mágneses festék remekül takar és gyorsan szárad. Még a későbbi fizikai behatások ellen is védelmet garantál bizonyos szinten. A tisztítása sem jelenthet problémát. Számtalan módon dekorálható. Jóformán felsorolhatatlan, hogy mégis mennyire nagyszerű. Tapasztaljuk ezt meg személyesen!