Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Motoros relax fotel deréktámasszal kiegészítve

Motoros relax fotel deréktámasszal kiegészítve


motoros relax fotel

A kikapcsolódás mindenkinek mást jelent. Van, aki csak aktív és tevékeny módon képes lazítani, míg másnak a teljes nyugalomra van szüksége. Sokan választják szabadidős tevékenységnek a filmezést vagy más érdekes műsorok megtekintését. Ezt megtehetjük mi is kedvező feltételek között, amit a TV néző fotel teremt meg. Egyszerűen fantasztikus, hogy mikre képes a modern tudomány. A lábtámasz vagy a bizonyos pozícióba való hátradöntés nem újdonság, de ennél sokkal többről van szó. Már elérhető, hogy mindez elektronikus úton működtethető legyen.

Csak egy gombnyomás és miközben majdnem vízszintesig megy le a háttámla, az elülső rész is megemelkedik, hogy fekvő pozíció alakuljon ki. A TV néző fotel képességeinek itt még nincs vége. Az említet helyzetben ugyanis nehezen láthatnánk a képernyőt, mert a lábunk eltakarná. Ennek a problémának a kiküszöbölésére alkották meg a szakemberek az emelhető fejtámlát, aminek az igénybevételével a TV néző fotel máris teljesen egyedivé változik. Gyakori kérdés és problémakör, hogy mégis milyen távolra kell állítani a bútordarabot a faltól.

Gondolhatnánk, hogy a mozgatáskor nekiütközne a falnak, ezért minél messzebb érdemes elhelyezni. Valójában bőven elég, ha a motoros relax fotel körülbelül 10 centiméterre kerül a tartószerkezettől. Amikor bekapcsoljuk a komfortfokozatot, akkor az ülőfelület előre csúszik, ami mérsékli a háttámla mozgását, így az csak olyan 5 centimétert fog közeledni a fal felé. A motoros relax fotel némelyike választható hintáztatható talppal, de ebben az esetben okos beállításra lesz szükség, hogy biztosan ne ütközzön akadályba a ringatózás.

Otthonunk hangulatát maximálisan feldobhatja egy ilyen fantasztikus termék, amiben rengeteg kellemes pillanatot élhetünk meg. A fejlesztések az utóbbi időkben sem álltak meg, aminek az eredménye a motoros relax fotel egy újabb funkciója a deréktámasz. Sok embernek fáj a háta a nem megfelelő munkakörülmények miatt, ezért a plusz megtámasztás rengeteget segít ezen. Nem csoda, ha egyszerűen fel sem akarunk majd állni, hanem inkább csak heverésznénk órákon keresztül.