Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Ne tűrjön az artrózis tüneteinek!

Ne tűrjön az artrózis tüneteinek!


artrózis

A nem megfelelő életvitel, az előrehaladott kor miatt gyakran alakulnak ki könnyebben vagy nehezebben kezelhető betegségek, amelyek jelentősen megnehezítik az életet. Egyik ilyen az artrózis, magyar nevén a porckopás, ami ráadásul kínos fájdalommal is társul. Azok a személyek, akiket érint ez az egészségügyi probléma, eleinte csak tűrnek és abban reménykednek, hátha magától elmúlik a gond.

Aztán következik a szakorvosi vizsgálat, majd a diagnózis: artrózis. Ilyenkor a tradicionális kezelések kezdődnek el a legtöbb esetben, fizikoterápia, gyógytorna és gyógyszerek használata. De nem árt egyfajta hatásos étrend-kiegészítőt is alkalmazni, ami az artrózis tüneteit jelentősen képes csökkenteni.

Az artroflex.hu weboldalon megismerhetjük az Artroflex Plus nevű étrend-kiegészítőt, ami nagy segítséget nyújthat a bajban. Fontos hatóanyagi közé tartozik a II-es típusú kollagén peptid, hiszen a kollagén óriásmolekulának ez az a részecskéje, ami valóban az ízületekben és a porcokban hasznosul.

Az antioxidánsként működő C-vitamin szintén bekerült a készítménybe, de erről azt is tudni kell, hogy hozzájárul a II-es típusú kollagén peptid felszívódásához. A harmadik rendkívül lényeges összetevője a kurkumin kivonat. Az artrózis kezelésében kézzel fogható eredmények érhetőek el ennek a készítménynek a használatával.

Hatására enyhülni, később pedig teljesen meg fog szűnni a fájdalom, a duzzanatok és a reggeli ízületi merevség. Elfelejthetjük a recsegő-ropogó hangokat, amelyeket egy-egy mozdulat során hallottunk. Az artrózis kezelése többé nem gyógyszerekkel, fájdalomcsillapítókkal és tapaszokkal történik.