Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Puha és akciós fonalak egy helyen

Puha és akciós fonalak egy helyen


akciós fonalak

Legyen mercerizált, pamut alapú, újrahasznosított, puha, selymes vagy éppen nagyon vastag, az oldalunkon található fonalak mindenkinek maximális elégedettséget fognak nyújtani. Az akciós fonalak lehetőséget nyújtanak, hogy olcsón készítsen sapkát, kardigánt, pulóvert vagy otthoni kiegészítőket.

Amennyiben értékesítésre szánja, akkor pláne jó profittal tudja zárni az üzletet. A különféle fonalcsoportba tartozó szálak mind gazdaságos kiszerelésben kaphatóak, a gombolyagok könnyűek, így nem válik nehézzé azok költöztetése sem, ha máshol köt délután, mint délelőtt.

Az akciós fonalak között találhatóak penészálló, színtartó változatok is, amelyek a kedvenc viselet hosszú élettartamát tudják biztosítani. A pamut akciós fonalak mellett, széles választék van merinó és alpaka gyapjúból is.

Legyen akár egyszínű, akár többszínű termék, az általunk forgalmazott fonalak tartósak és nem nyúlnak el, gyakori mosás után sem. Kiegészítőket is forgalmazunk, hiszen talál nálunk színes gombokat, kötő- és horgolótűket is.