Három az egyben körömerősítő vitamin

Körömerősítő vitamin

A nőknek fontos, hogy ápoltak és egészségesek legyenek, ugyanis a szépség részben az egészséges megjelenéstől is függ. Ide tartozik a haj és a köröm ápolása, amelyeknek az építőanyaga a keratin. Ahhoz, hogy a női kézen is észrevehető legyen a gondozottság, körömerősítő vitamin használata javasolt. Ezáltal sikerül megelőzni a töredezettséget és elősegíteni a gyors növekedést. A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitelével elérheti a köröm tartós erősségét. Az ásványi anyagok közül a cink, a szilícium, a kalcium és a vas járulnak hozzá a szép kezek megőrzésében, míg a vitaminok közül az A-, E-, B- és H- vitaminok. Mindenképpen olyan körömerősítő vitamin mellett döntsön, ami tartalmazza a fent említett anyagokat!

Érdemes természetes alapanyagú termékek után kutatni, ugyanis hatékonyabbak növényi kivonatokból készülnek. Kapszulás kiszerelésben is kapható körömerősítő vitamin, amit 2-3 hónapon keresztül javasolt szedni. Az Ewopharma oldalán kapható kapszula búzacsíra és köles kivonatból készül, és nemcsak a fent említett vitaminokat tartalmazza, hanem számos egyéb ásványokban is gazdag, mint a foszfor, magnézium, vagy a metonin és a cisztein aminosavak.

Továbbá hajápolási és növesztő szerek is kaphatóak, amik valóban hatékonyak. A körömhöz hasonlóan itt is szükséges a keratin termelés biztosítása és szinte ugyanazon az ásványi anyagok pótlása. Különféle hajhullás elleni kapszulák szerezhetőek be a parfümériákban, de nem mindegyik fejti ki ugyanazt a hatást. Az említett termék nemcsak a körmöt, de a hajat is erősíti és meggátolja annak a hullását. A hajhullás elleni kapszulák nemcsak erősítik, de a haj növekedését is fokozzák, tehát megszűnteti a hullást és serkenti a dúsabb formát.

A legfontosabb összetevő a para-amino-benzoesav, ami nemcsak a hajra van jótékony hatással, de fenntartja a bélflóra egészséges egyensúlyát is. Tehát a hajhullás elleni kapszulákban a fent említett savak is fontosak, nemcsak a búzacsíra vagy az orvosi élesztő. Mindemellett az Ewopharma készítménye a bőr szépségét is visszaadja, így a nők visszakaphatják az egészséges külső vonzerejüket.

Print Friendly, PDF & Email