Pécsi Tavaszi Fesztivál Egyéb A különleges ajándékok bearanyozzák a napot

A különleges ajándékok bearanyozzák a napotKülönleges ajándékok

Gondolt már valaha arra, hogy kedvesét meglepje egy emlékezetes élménnyel? A különleges ajándékok színt visznek a szürke, unalmas hétköznapokba és felvillanyoznak minket.

Nem kell feltétlenül a piros napos ünnepekre várni, hiszen úgy is ajándékozhat, hogy annak nincs semmilyen apropója. Kovácsolja szorosabbra a köteléket a kedvesével és vásároljon páros Thai masszázs belépőjegyeket a következő hétvégére! Meglátja, a hatás nem marad el! A romantikus percek bearanyozzák majd az egész napot és friss lendületet adnak a következő hétre. Párja nagy „kocka” hírében áll és él-hal a videojátékokért? Lepje meg egy olyan élménnyel, amit biztosan nem felejt el, amíg él!

Bérelje ki Budapest szívében az egyik arra kialakított mozi-termet, ahol a hatalmas kivetítőn játszhatja a kedvenc játékát a haverokkal. A digitális hangtechnikával felszerelt terem olyan élményekkel fogja gazdagítani a megajándékozott felet, ami felbecsülhetetlen és feledhetetlen. Bármelyikre is esik a választása, a különleges ajándékok biztosan nagyot szólnak majd.