Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Akcióban az ágvágó olló, a nagyszabású segítőtárs

Akcióban az ágvágó olló, a nagyszabású segítőtárs


ágvágó olló

Minden évben eljön az a pillanat, amikor szükség mutatkozik egy új kerti eszköz beszerzése iránt. Ez leginkább a tavasztól őszig tartó időszakra jellemző. Az ágvágó olló erre az egyik leginkább megfelelő és igen hatékony berendezés. Többféle méretben és nagyságban vásárolható meg, sőt, a vágási átmérő is eltérő lehet.

A penge alapanyaga többségében szénacél, ami rendkívüli vágást eredményez. A tapadásmentes teflonbevonat pedig még inkább a minőségi és precíz vágást teszi lehetővé. Az ágvágó olló kínálatban japán acélból készített darabok is megtalálhatóak. A nyomásra nyíló, gumírozott nyéllel ellátott példányok a kézre álló fogást könnyítik meg, ami jól jöhet egy nehezebben elérhető ág esetében.

Újdonságnak mondható, hogy már a balkezeseknek sem kell tovább aggódniuk, hiszen kapható külön számukra kifejlesztett ágvágó olló. A gyümölcsfák, bokrok, cserjék rendben tartására egytől-egyig alkalmazhatóak. Egy jó ágvágó olló birtokában egész biztosan több ideje jut majd háztájéka szépségeinek csodálására is.