Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Csodákra képes a hair transplant

Csodákra képes a hair transplant


Megéri a hajbeültetés

Megéri a hajbeültetés

Megéri a hajbeültetés

A páciensnek tulajdonképpen nincs is szüksége másra az eljárás során, mint türelemre. Nem kell fájdalomtűrő képesség, nincs szükség kórházi lábadozásra.

Néhány óra alatt megváltozhat az ember élete, a hair transplant által. Nagy szavaknak tűnhetnek ezek, de akinek az életét megkeseríti a hajvesztés, az tudja, hogy milyen szorongás lehet úrrá rajta, amikor társaságban kell lennie.

Ezt az érzést természetesen nemcsak a kopaszság válthatja ki, hanem ugyanebben a cipőben járnak azok is, akik nincsenek megelégedve az alakjukkal, esetleg valamilyen bőrhibát szeretnének rejtegetni mások előtt, stb. Pedig a hajhullás egy természetes folyamat, ami általában a férfiakat érinti.

Az már más kérdés, hogy ezt ki miként tudja feldolgozni. Van, aki fittyet hány az egészre, mert nem érdekli, míg mást az őrületbe kergetnek az egyre növekvő kopasz foltok a feje tetején. Azért csak ott, mert a fej oldalsó és hátsó részén található hajhagymákat nem érinti a kopaszodás. A hair transplant során innen nyerik ki a beültetendő hajhagymákat.