Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Regény kell a pihenéshez

Regény kell a pihenéshez


Regeny

Regeny

Regény

Időnként mindannyian úgy érezzük, hogy elegünk van mindenből. A legszívesebben lehúznánk a redőnyöket, kikapcsolnánk a telefonunkat és lefoglalnánk egy repülőjegyet valami távoli szigetre.

Pedig ezekre nem feltétlenül van szükségünk abban az esetben, ha pihenni akarunk. Egy jó regény is felüdülést nyújthat, hiszen a segítségével kirándulást tehetünk egy másik világban. Azonosulhatunk a főhőssel és megpróbálhatjuk megoldani az ő problémáit.

A regény akár egy másik korszakba is elrepíthet minket. Így betekintést nyerhetünk abba, hogy miként éltek régebben az emberek. Nincs gond akkor sem, ha minket inkább a jövő érdekel, mert a vásárlás természetesen ebben az esetben is lehetséges.

A book24.hu weboldalon rengeteg olyan regény található a virtuális polcokon, ami arról szól, hogy vajon milyen lesz az élet 10-20 év múlva. Olvassuk el az egyiket a kikapcsolódás érdekében! Csupán néhány ezrest kell szánnunk a pihenésre. Ez jóval olcsóbb, mintha egy utazás segítségével intenénk búcsút a problémáinknak.